Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Eindelijk van Dick gewonnen'


29 april 2018 17:16

Na de winst tegen Sparta kreeg Giovanni van Bronckhorst de opmerking dat hij eindelijk van Dick Advocaat heeft gewonnen. "Eindelijk ja. We hebben al een aantal kansen gehad, maar vandaag hebben we eindelijk gewonnen. Het was een moeizame wedstrijd, maar uiteindelijk hebben we wel de punten," gaf Van Bronckhorst aan. "Het was heel matig de eerste helft. Heel matig aan alle kanten. Eigenlijk in alles wat ons sterk maakt, beduidend onder ons niveau. In de tweede helft hebben we dat beter gedaan, beter dan in de eerste helft. Maar nog steeds onder ons niveau wat we kunnen halen."

De trainer van Feyenoord ging verder: "We hebben natuurlijk vorige week gepiekt. Het seizoen was na vorige week eigenlijk klaar. We hadden niks meer om voor te spelen. Dat zijn dan de moeilijkste wedstrijden en dat bleek ook weer vandaag."

Uiteindelijk was Van Bronckhorst wel tevreden over de wedstrijd. "We hebben ons goed herpakt. We verdienden het om een tegengoal te krijgen in de eerste helft. Uiteindelijk maak je net voor rust de 1-1 en in de tweede helft deden we het beter, waardoor we de mogelijkheid hadden om twee keer fantastisch te scoren."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws