Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Die willen we winnen'


26 april 2018 14:23

Op de persconferentie van donderdagmiddag kreeg Giovanni van Bronckhorst de vraag of de wedstrijd tegen Sparta een prestigeduel is. "Dat klopt. Het is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen de stadsgenoot en die willen we winnen," gaf Van Bronckhorst aan.

De trainer van Feyenoord kreeg ook de vraag of hij deze week nog gesproken heeft met Dick Advocaat, de trainer van Sparta. "Hij heeft me gefeliciteerd met het winnen van de beker. Het is altijd leuk om bericht te krijgen van Dick. Maar we hebben het niet gehad over de wedstrijd," zei Van Bronckhorst.

Van Bronckhorst gaf ook aan dat hij hoopt dat Sparta niet degradeert. "Voor mij als Rotterdammer zou dat mooi zijn als Sparta in de Eredivisie blijft. Daar hebben ze nog een aantal wedstrijden voor. Ik hoop dat aan het einde van de rit er volgend jaar nog een Feyenoord - Sparta op het programma staat," gaf hij aan. "Een derby is altijd speciaal voor welke club dan ook, zeker een stadsderby. In Rotterdam hebben we daar genoeg wedstrijden voor met Excelsior en Sparta. Uiteindelijk zou ik het mooi vinden als dat volgend jaar ook op het programma staat."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws