Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord neemt afscheid van Jan Wouters


25 april 2018 12:39

Op de website van Feyenoord heeft de club bekend gemaakt dat Jan Wouters na dit seizoen zal vertrekken. Wouters was drie jaar lang de assistent van Giovanni van Bronckhorst. De club verwacht binnen enkele weken bekend te maken wie de opvolger van Wouters zal worden.

Technisch directeur Martin van Geel geeft aan dat de club echter zeer tevreden is over het werk van Wouters. "Vanaf dag één en tot en met de dag van vandaag zijn we zeer tevreden over Jan. Hij is een zeer loyale en ervaren professional. Mede dankzij zijn goede werk zijn de afgelopen drie jaar vier prijzen binnen gehaald," aldus Van Geel. "Dat de directie toch besloten heeft niet te verlengen, is puur omdat we denken dat het goed is als er na een aantal jaren weer een nieuwe impuls wordt toegevoegd aan de trainersstaf."

Bij zijn komst in 2015 gaf Jan Wouters aan dat Feyenoord 'een fantastische club, met een rijke geschiedenis en natuurlijk een geweldige aanhang' is. "Dat beeld is de afgelopen jaren alleen maar bevestigd," geeft Wouters aan. "Ik vond het een geweldige eer om voor deze mooie club te mogen werken. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en het was een feest om met elkaar successen te behalen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws