Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'De kansen die we kregen die maakten we en daar gaat het om in een finale'


22 april 2018 20:43

Na het uitreiken van de beker blikte Jens Toornstra op Fox Sports terug op de wedstrijd tegen AZ. "We begonnen wat voorzichtig, maar ik denk dat we daarna goed stonden. AZ heeft in de eerste helft niet heel veel kansen gehad. Wij ook niet, maar de kansen die we kregen die maakten we en daar gaat het om in een finale," gaf Toornstra aan.

De middenvelder kreeg de vraag of het zenuwachtige begin door de druk kwam die op de wedstrijd zag. "Ik weet het niet. Het is toch een finale, het is alles of niets. Je wil niet gelijk allemaal ruimtes vrij gaan geven. Ik denk dat we daarom wat voorzichtiger speelden," zei de doelpuntenmaker. "Na die 2-0 hadden we de wedstrijd onder controle. AZ had het balbezit, maar zonder veel te creëren. Na die 3-0 was het klaar."

Toornstra kreeg ook de vraag hoe hij zijn toekomst ziet en of hij bij Feyenoord blijft. "Het is wel de bedoeling ja. Ik kom toch wel aan mijn wedstrijden. Als dat mijn rol is, is dat mijn rol. Ik weet wat ik kan. Uiteindelijk komt dat altijd wel weer boven drijven."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws