Transparent
Inloggen
Sluiten

Gertjan Verbeek: 'Als ik de plussen tegen de minnen afstreep, denk ik dat Feyenoord gaat winnen'


21 april 2018 03:30

In gesprek met De Telegraaf geeft Gertjan Verbeek aan dat hij Feyenoord als favoriet ziet voor de bekerwinst. "Ze zijn onmiskenbaar in het voordeel, omdat ze in eigen stadion spelen. Als ik de plussen tegen de minnen afstreep, denk ik dat zij gaan winnen," geeft de oud-trainer van beide clubs aan.

Verbeek geeft aan uit te kijken naar de wedstrijd. "Ik verwacht spektakel. Het zijn twee ploegen met een heel ander speltype. De attractieve wijze waarop AZ voetbalt, spreekt veel mensen aan. Ze zijn technisch gezien beter dan de tegenstander," zegt Verbeek. "Feyenoord zal dat verschil gaan compenseren met heel veel strijd en passie, in combinatie met het ’thuisvoordeel’. Het wordt een interessante wedstrijd."

De bij Feyenoord in 2009 ontslagen trainer zegt het mooi te vinden als AZ de beker pakt. "Maar ik misgun het Feyenoord ook absoluut niet. Ze kunnen de vierde prijs in drie jaar winnen. Giovanni van Bronckhorst levert echt een topprestatie. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben," aldus Verbeek.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws