Transparent
Inloggen
Sluiten

Karim El Ahmadi: 'Als je de beker wint, heb je geen geslaagd seizoen, maar haal je wel veel weg'


20 april 2018 14:56

Op de persconferentie van vrijdagmiddag kreeg Karim El Ahmadi de vraag hoe groot de drang binnen de selectie is nu de ploeg de afgelopen jaren al meerdere prijzen gewonnen heeft. "De drang is natuurlijk heel groot. Als je er eentje hebt gepakt, weet je hoe het gevoel is en smaakt dat altijd naar meer. Dat is wat er leeft binnen de groep," gaf de aanvoerder aan. "Het seizoen is niet gegaan zoals we dat voor ogen hadden. We staan nu vierde. Als je de beker wint, heb je geen geslaagd seizoen, maar haal je wel veel weg."

El Ahmadi kreeg ook de vraag hoe ze zich op het trainingskamp hadden voorbereid op de bekerfinale. "Dat trainingskamp stond zes weken geleden al gepland. Dat was niet speciaal voor de beker denk ik. Het was gewoon goed om even met z'n allen bij elkaar te komen," zei hij daarover. "Het ging ook over de wedstrijd die we hadden gespeeld en die er aan zouden komen. Die wedstrijd tegen Utrecht was ook belangrijk en daar keken we het eerste naar. Dus we hebben het niet veel over de beker gehad."

Ook kreeg de international van Marokko de vraag hoe het is om de finale in het eigen stadion te mogen spelen. "Het geeft sowieso wat extra ja. Alle prijzen die we gewonnen hebben afgelopen tijd waren in ons eigen stadion. Dat geeft wel wat extra's. Qua supporters is het wel fifty-fifty denk ik, maar dat je in het eigen stadion speelt is altijd wel lekker. Dat voelt wel goed."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws