Transparent
Inloggen
Sluiten

Yassin Ayoub: 'Ik ga gewoon mijn werk doen voor FC Utrecht en dat weten ze bij Feyenoord ook'


14 april 2018 06:44

In gesprek met De Telegraaf blikt Yassin Ayoub vooruit op de wedstrijd van aanstaande zondag. De middenvelder van FC Utrecht zal komende zomer naar Feyenoord vertrekken, maar wil vol voor de overwinning gaan. "Wij gaan voor de vierde plaats en daarvoor moeten we winnen. Ik ga gewoon mijn werk doen voor FC Utrecht en dat weten ze bij Feyenoord ook. Die verantwoordelijkheid moet ik nemen. Ik wil mijn contract bij FC Utrecht netjes uitdienen en dan gaat het er niet om of het een Yassin Ayoub-show gaat worden, maar dat FC Utrecht het hoogst haalbare krijgt en dat is Europa League-voetbal," aldus Ayoub.

De Marokkaan gaat verder: "Ik ga gewoon mijn werk doen voor FC Utrecht en dat weten ze bij Feyenoord ook. Die verantwoordelijkheid moet ik nemen. Ik wil mijn contract bij FC Utrecht netjes uitdienen en dan gaat het er niet om of het een Yassin Ayoub-show gaat worden, maar dat FC Utrecht het hoogst haalbare krijgt en dat is Europa League-voetbal."

De middenvelder ontbrak de afgelopen weken wegens een knieblessure, maar is nu weer fit en kan tegen Feyenoord gewoon spelen. "Ik heb vocht in mijn pees. Dat gaat er niet één-twee-drie uit. Het is verantwoord om te spelen dus dan ga je ervoor. Ik heb deze week voluit getraind en voel me goed."

Ayoub hoopt zich nog in de kijker te spelen voor het WK, ook al wacht hij nog altijd op zijn debuut. "Een wedstrijd tegen een topdrieclub is weer een meetmoment. De bondscoach zal ook kijken. Het is aan mij om te laten zien, dat ik erbij hoor."

Voor de middenvelder is het echter duidelijk wat er voor FC Utrecht moet gebeuren zondag. "Als we winnen, komen we dichterbij, maar als we verliezen dan kunnen we de vierde plek vergeten."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws