Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeugdkeeper maakt overstap van NAC naar Feyenoord


10 april 2018 20:42

Komende zomer zal Tein Troost de overstap maken van NAC Breda naar Feyenoord. De 16-jarige doelman kiest er voor om naar Feyenoord te vertrekken in plaats van een contract in Breda te tekenen, zo maakt de Brabantse club bekend op haar website.

Troost geeft zelf aan dat het voor hem een lastige keuze is geweest. "In de gesprekken die we met NAC hebben gevoerd spraken ze veel vertrouwen uit in mijn toekomst, dat maakte de keuze nog moeilijker dan hij al was. Het programma dat mij werd aangeboden om me verder te ontwikkelen zat goed in elkaar," aldus Troost op de site van NAC. "Ik heb daarom enorm getwijfeld, maar na veel gesprekken met mijn omgeving toch besloten dat ik een kans om bij een club als Feyenoord aan de slag te gaan niet mag laten lopen. Ook zij hebben natuurlijk een goed plan voor mij klaarliggen. Ik wil niet later terugkijken en spijt hebben dat ik een kans zoals deze heb laten lopen."

Feyenoord betaalt voor de keeper een opleidingsvergoeding van € 70,000, wat overeenkomt met de reglementen van de KNVB dat per opleidingsjaar € 14,000 betaalt moet worden.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws