Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Zonder trainingskamp wint Feyenoord ook wel van AZ'

9 april 2018 07:35

In zijn column in het Algemeen Dagblad vraagt Willem van Hanegem zich af wat voor nut het heeft dat Feyenoord deze week naar Marbella gaat om zich voor te kunnen bereiden op de bekerfinale. "Ik denk dat ze ook zonder een trainingskamp wel de finale van AZ winnen. Niet omdat Feyenoord zo goed speelt, ik vond het eerlijk gezegd weer behoorlijk pover in Enschede," aldus Van Hanegem. "Maar AZ wordt al weer veel beter gemaakt dan het in werkelijkheid is. Aan tafel bij FOX waren ze na één helftje weer lyrisch, maar ik zie toch vooral een kwetsbare ploeg."

Het clubicoon van Feyenoord was ook kritisch over Brad Jones. "Al ben je als trainer natuurlijk ook maar overgeleverd aan wat je spelers voor fratsen uithalen. Brad Jones gaf gewoon weer een goal weg tegen FC Twente. Het is niet het seizoen van de keeper van Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst gaf aan dat hij met hem gaat praten over dit soort fouten," gaf De Kromme aan. "Aan de andere kant: Van Bronckhorst liet hem in januari onder de lat staan en Kenneth Vermeer verdween naar Club Brugge. Dan moet je als trainer ook in de spiegel kijken."




Tags

hanegem trainingskamp brad bronckhorst jones bekerfinale brugge column enschede fox helftje marbella overgeleverd pover twente uithalen vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg