Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerard Hoetmer niet beschikbaar voor tweede termijn in RvC Feyenoord


6 april 2018 12:06

Op haar website heeft Feyenoord bekend gemaakt dat Gerard Hoetmer niet beschikbaar is voor een tweede termijn als President-Commissaris. In 2014 trad Hoetmer aan in de Raad van Commissarissen van de club. Feyenoord gaat daarom op zoek naar een opvolger.

De President-Commissaris legt op de website ook uit waarom hij bij Feyenoord zal vertrekken. "De afgelopen vier jaar is er veel veranderd. Niet alleen op sportief gebied, met als hoogtepunten natuurlijk het landskampioenschap en de bekerwinst, maar ook voor wat betreft initiatieven om Feyenoord weer structureel een topclub te laten zijn," aldus Hoetmer. "Nog dit kwartaal komt het nieuwe trainingscentrum voor het eerste elftal gereed en gaat de eerste paal de grond in voor het nieuwe jeugdcomplex, in nauwe samenwerking met Sportclub Feyenoord."

Hoetmer gaat verder: "De grootste uitdaging is het nieuwe stadion. Dit project gaat echter langer duren dan een eventuele tweede termijn van mij en ik denk dat het cruciaal is om – na de voorbereidingen en voor de grote beslissingen en het hele traject daarna – een team van RvC en directie te hebben dat het project gaat leiden tot na het gereedkomen."

Hij kijkt echter wel met een positief gevoel terug op de afgelopen vier jaar. "Ik kijk met plezier terug op deze eervolle functie bij deze prachtige club te hebben mogen bekleden. Ik blijf uiteraard supporter en ben – als Feyenoord dat wil – straks natuurlijk ook nog beschikbaar om mijn kennis en ervaring te delen, maar dan wel in een veel minder eisende rol."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws