Transparent
Inloggen
Sluiten

Dirk Kuyt vanaf volgend seizoen trainer Feyenoord O19


5 april 2018 17:16

Vanaf volgend seizoen zal Dirk Kuyt de nieuwe trainer/coach zijn van Feyenoord O19. Dat maakte de club bekend op haar website. Kuyt zal daarbij geassisteerd worden door Cor Adriaanse, die sinds afgelopen zomer de leiding heeft over het elftal.

Kuyt gaf aan er heel veel zin in te hebben. "Dit seizoen heb ik aan de hand van technisch directeur Martin van Geel de club van de andere kant leren kennen. Ik ben veel op Varkenoord geweest en heb me verdiept in de jeugdopleiding, een belangrijke levensader van de club. Feyenoord gaf aan het te waarderen dat ik alle tijd die ik in het voetbal steek, bij Feyenoord te investeren. Iets waar enorm veel respect uit spreekt," aldus Kuyt. "Ik heb met alle trainers gesproken om hen en hun werkwijze beter te leren kennen. Er waren meerdere opties en bij het coachen van Onder 19 had ik, in samenwerking met Cor Adriaanse, direct het beste gevoel."

Martin van Geel is verheugd dat Kuyt volgend seizoen de nieuwe trainer van Feyenoord O19 zal zijn. "We zijn er heel blij mee dat Dirk zich met zijn grote hoeveelheid kennis, zijn schat aan ervaring en uitstraling gaat inzetten voor Feyenoord en Feyenoord Academy. Dit seizoen heeft hij al een kijkje in de keuken gekregen van de club en zich verdiept in de jeugdopleiding. Voor hem is dit een mooie volgende stap in zijn ontwikkeling als trainer," aldus de technisch directeur van Feyenoord.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws