Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Mo El Hankouri met een jaar verlengd


5 april 2018 11:46

Feyenoord heeft het contract van Mo El Hankouri met een jaar verlengd. De aan Willem II verhuurde speler had een aflopend contract in Rotterdam, maar ligt nu tot 2019 vast. El Hankouri zal deze zomer ook terugkeren bij Feyenoord.

Op de website van Feyenoord reageerde El Hankouri blij over het nieuws. "Dit is waar ik op gehoopt had. Ik wil uiteindelijk slagen bij Feyenoord en ook daarom ben ik blij met mijn verhuurperiode bij Willem II, waar ik ervaring kan opdoen op het hoogste niveau. Ik speel veel en heb plezier in het voetbal," aldus de vleugelaanvaller.

Ook Martin van Geel is blij dat El Hankouri langer vastligt bij Feyenoord. "We zijn blij om te zien dat deze stap meer dan goed heeft uitgepakt. Mo speelt dit seizoen veel en doet daarmee zeer waardevolle ervaring op in de Eredivisie. Je ziet dat dit hem goed heeft gedaan," gaf de technisch directeur van Feyenoord aan. "We zijn erg tevreden over zijn ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat hij als een betere en volwassenere speler terugkeert in De Kuip."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws