Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Als ik kijk naar mijn club Feyenoord zou ik Bacuna halen'

3 april 2018 07:39

In zijn column in het Algemeen Dagblad is Willem van Hanegem lovend over FC Groningen-middenvelder Juninho Bacuna. Als het aan De Kromme ligt komt de 20-jarige speler naar Feyenoord toe. " Ja, hij heeft met zijn 20 jaar de kwaliteiten om nu de stap naar de top 3 te zetten. Fluitend. Als ik dan kijk naar mijn club Feyenoord, dan zou ik hem halen," aldus Van Hanegem.

Het clubicoon van Feyenoord is erg kritisch over technisch directeur Martin van Geel en de scouting van Feyenoord. "Maar Martin van Geel is vaak erg behoudend, wacht tot een speler écht is doorgebroken en klopt dan pas aan. Maar dan betaal je dus de hoofdprijs, zoals bij Ridgeciano Haps bijvoorbeeld. Die kostte 6,5 miljoen en Marko Vejinovic mocht van Feyenoord ook nog eens gratis naar AZ. Als ze de scouting op orde hadden gehad en ze hadden eerder aangeklopt, was Haps voor een habbekrats naar de Kuip gehaald"




Tags

hanegem bacuna haps behoudend column fluitend groningen habbekrats hoofdprijs juninho kuip marko ridgeciano vejinovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda