Transparent
Inloggen
Sluiten

Onder meer Gerrard, Sneijder en Robben aanwezig tijdens afscheidswedstrijd Kuyt, Suarez nog vraagteken


31 maart 2018 02:24

Volgens De Telegraaf kan Dirk Kuyt rekenen op een flink gezelschap tijdens zijn afscheidswedstrijd op 27 mei. Iedere speler die hij gevraagd heeft, heeft aangegeven graag te willen komen. Het enige vraagteken is nog Luis Suarez. Hij hoopt een dag daarvoor met Barcelona de Champions League finale te kunnen spelen en zou op de dag van de afscheidswedstrijd dan die prijs willen vieren.

Kuyt geeft aan erg trots te zijn dat hij een afscheidswedstrijd krijgt in De Kuip. "Ruim een jaar nadat ik de kampioensschaal omhoog mocht houden, neem ik officieel afscheid. We gaan er met heel veel oud-ploeggenoten van me een onvergetelijke dag van maken," aldus Kuyt. "Op het moment dat het einde van mijn actieve carrière daar was, wilde Feyenoord een afscheid voor me regelen. En nu het zover is, voelt het echt speciaal. Er spelen die dag drie teams: een mix van het huidige en ’oude’ Feyenoord, een selectie van Oranjespelers van vooral de WK’s van 2010 en 2014 én de ’Vrienden van Dirk’, een samengestelde ploeg van spelers van FC Utrecht, Liverpool en Fenerbahçe."

De aanvoerder van vorig seizoen heeft al een flinke lijst met spelers die toegezegd hebben van de partij te zijn. "Ik ben er trots op dat Thomas Buffel, Patrick Lodewijks, Rick Karsdorp, Salomon Kalou, die eigenlijk nooit echt afscheid hebben kunnen nemen van de Feyenoord-fans, dat alsnog kunnen doen. En ook Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, John Heitinga en Nigel de Jong zijn erbij, net als Edwin van der Sar, Giovanni van Bronckhorst, Frank de Boer en Phillip Cocu."

Ook Steven Gerrard, Jamie Carragher en Jerzy Dudek zullen die dag aanwezig zijn. "Analisten bij de Champions League-finale in Kiev, de avond daarvoor. Maar we hebben alles in het werk gesteld om ze te kunnen laten spelen," geeft de hoofdrolspeler aan.

Zaterdag start om 11.00 uur de kaartverkoop. Seizoenskaarthouders van Feyenoord krijgen dan de kans om als eerste kaarten te kunnen kopen.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws