Transparent
Inloggen
Sluiten

Dylan Vente verlengt contract bij Feyenoord


28 maart 2018 16:07

Dylan Vente heeft met Feyenoord een principeakkoord bereikt over een nieuw contract tot de zomer van 2022. Dat heeft Feyenoord zelf bekend gemaakt op de eigen website. Het huidige contract van de spits zou in de zomer van 2019 aflopen. Binnenkort wordt de contractverlenging officieel als Vente het gedetailleerde spelerscontract in De Kuip ondertekend.

Vente zelf is blij dat zijn contract wordt opengebroken. "Het is al een bijzonder seizoen voor mij met mijn debuut voor Feyenoord 1, ook nog eens in een Champions League-wedstrijd. Daarna heb ik al meerdere malen minuten in het team mogen maken en zelfs al een eerste keer kunnen scoren. Deze contractverlenging maakt het seizoen alleen maar specialer," als de aanvaller. "Mijn doel is om bij Feyenoord te slagen. Ik wil veel minuten en doelpunten maken, belangrijk worden voor het team. Ik ben blij met de minuten die ik krijg, maar ik wil mezelf de komende jaren verder blijven ontwikkelen."

Ook Martin van Geel is verheugd dat Vente de komende jaren voor Feyenoord blijft spelen. "Het is bijzonder om een spits uit eigen opleiding voor een lange tijd vast te kunnen leggen. Dylan liep hier al rond vanaf wat toen nog de E1 heette en komt uit een echte Feyenoord-familie. Hij heeft laten zien dat hij een grote ontwikkeling doormaakt en we geloven dat er nog veel meer in zit voor hem. Daar heeft hij de motivatie en de kwaliteiten voor," zei de technisch directeur van Feyenoord.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws