Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst lovend over ontwikkeling spelers: 'Dat gaat internationaal opvallen'

2 maart 2018 14:29

Op de persconferentie van vrijdagmiddag was Giovanni van Bronckhorst lovend over de ontwikkeling van enkele spelers, waaronder Ridgeciano Haps. "Hij is op z'n best zoals hij tegen Willem II speelde. Haps heeft veel power, zeker als 'ie naar voren moet. De laatste maanden heeft hij gekwakkelt met blessures. Hoe hij afgelopen woensdag speelde, is de manier waarop een back kan en moet spelen bij mij," aldus Van Bronckhorst.

Ook de ontwikkeling van Tonny Vilhena kan de trainer bekoren: "Men zei dat hij geen scorend vermogen heeft, maar dat heeft Vilhena de laatste maanden omhoog gekrikt. Hij heeft al meer gescoord dan vorig jaar. Dat geldt hetzelfde voor Steven Berghuis. Een aantal jongens ligt daarin achter."

Over Berghuis gaat Van Bronckhorst verder, die uitstekende cijfers laat zien. "Dat gaat internationaal opvallen. Die spelers staan in de picture. De manier waarop hij speelt en scoort, is iets wat een team iets extra's geeft. Dat laat Berghuis bij ons zien. Ik weet niet welke stap hij kan maken."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws