Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan de Jong: 'Wij zijn tevreden over Gio'

14 februari 2018 19:54

Ondanks dat de resultaten dit seizoen minder zijn, lijkt Giovanni van Bronckhorst niet te hoeven vrezen voor zijn positie. In gesprek met RTV Rijnmond laat algemeen directeur Jan de Jong weten dat er volop vertrouwen in de trainer is. "We zijn gewoon tevreden over Gio. Wij denken dat we een hele goede trainer in huis hebben," aldus De Jong.

Wel is De Jong niet tevreden hoe het in de competitie loopt. "In de competitie gaat het niet zoals je gedacht en gehoopt had, dat is duidelijk. Gelukkig hebben we nog de beker. Halve finale en misschien wel de finale. Achttien clubs strijden om de hoogste plaats in het voetbal en er wordt er maar één kampioen en een heleboel niet," zegt De Jong. "Degene die altijd een oplossing heeft voor als een team even minder presteert was onmetelijk rijk en had onmetelijke wijsdom. Dat heb ik zelf niet, dus waar het mis gaat weet ik niet. Volgens mij ligt het niet aan de infrastructuur bij Feyenoord, ligt het niet aan de organisatie en ook niet aan de kwaliteit van de spelers, maar zijn er omstandigheden die soms ongrijpbaar zijn waarom het elftal de ene keer heel goed speelt en de andere keer minder."




Tags

jong gio bronckhorst heleboel infrastructuur ongrijpbaar onmetelijk onmetelijke rijnmond wijsdom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki