Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy Dullens: 'Ik vind Van Persie geen pinchhitter'


5 februari 2018 06:07

Als het aan De Telegraaf rapporteur Willy Dullens ligt zou Robin van Persie een basisplaats hebben gekregen tegen VVV Venlo. "Hij heeft misschien twee ballen gehad. Dat is tekort om het verschil te maken. Van Persie traint nu al een aantal weken mee met Feyenoord en het lijkt mij dat hij fit genoeg is om meer minuten te maken. Robin is één van de beste spitsen die we ooit in Nederland hebben gehad. Hij is nu misschien op zijn retour, maar kan echt nog wel wat. Ik denk dat het een mooie opsteker voor hem zou zijn geweest, wanneer hij tegen VVV in de basis had mogen starten," aldus Dullens.

Dullens hervat: "Laat hem maar aantonen hoe fit hij is. En dan kun je hem wisselen wanneer zijn energie op is. Ik vind Van Persie geen pinchhitter en als spits is het heel frustrerend om tachtig minuten lang in de kou op de bank te zitten, alvorens je een paar minuten mee mag doen."

De oud-voetballer van Sittardia was het ook eens met de kritiek die Giovanni van Bronckhorst kreeg. Hij zou bij een 0-0 stand een extra aanvaller moeten brengen. "Dat was denk ik wel een betere oplossing geweest. Achterin viel er toch niks meer te halen," zegt Dullens.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws