Transparent
Inloggen
Sluiten

Jørgensen: 'Het blijft een droom om ooit nog in de Premier League te spelen'


3 februari 2018 07:13

In gesprek met De Telegraaf laat Nicolai Jørgensen weten dat ondanks de transfer naar Newcastle United niet doorging hij wel in de Premier League zou willen spelen. "Ik heb Newcastle United uit mijn hoofd gezet, maar het blijft een droom om ooit nog in de Premier League te spelen," aldus de aanvaller.

Moeite om het afketsen van de transfer naast zich neer te leggen bleek de Deens international niet te hebben tegen PSV: "Ik heb geprobeerd me maximaal te focussen en dat is aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Jammer genoeg werd mijn treffer afgekeurd na tussenkomst van de videoscheidsrechter, maar buitenspel blijft buitenspel."

Een paar dagen daarvoor had Jørgensen het tegen ADO Den Haag echter wel lastig. "Omdat die wedstrijd zomaar mijn laatste had kunnen zijn voor Feyenoord en mijn laatste in De Kuip. Maar zolang ik hier voetbal zal ik alles geven voor deze club. Als ik hard blijf werken, komt er vanzelf weer een club. Ja, ik denk dat ik klaar ben voor een stap naar de Premier League. Al zal ik het ter plekke moeten bewijzen," aldus Jørgensen.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws