Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Onder 19 naar Slowakije in play-offs Youth League


11 december 2017 18:56 Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 19 neemt het in de play-offs van de UEFA Youth League op tegen FC Nitra uit Slowakije. De twee teams werden maandagmiddag tijdens de loting in Nyon aan elkaar gekoppeld. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 6 of woensdag 7 februari.
Er wordt één wedstrijd gespeeld waarin bepaald wordt wie zich plaatst voor de achtste finales. FC Nitra is afkomstig uit het Domestic Champions path, een route waarin de Onder 19-kampioenen van de 32 grootste Europese voetballanden actief waren. Zij krijgen in deze play-off-ronde het thuisvoordeel. De winnaar plaatst zich voor de achtste finales van het toernooi.

Na overleg met de tegenstander zal worden bepaald op welke dag de wedstrijd wordt gespeeld. Ook alle informatie over het bezoeken van de wedstrijd in Slowijke wordt in een later stadium bekend.

FC Nitra
FC Nitra bereikte de play-offs van de Youth League door in de eerste ronde Shkëndija te verslaan (1-0 en 1-1). In de laatste ronde van het Domestic Champions path was het team uit Slowakije over twee wedstrijden te sterk voor Shakhtyor (2-0 en 3-0). Hierdoor plaatste het zich voor de play-offs. Het is de tweede keer dat Nitra meedoet aan het toernooi. Vorig jaar strandde het team in de eerste ronde.

Meer op Feyenoord.nl


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws