Transparent
Inloggen
Sluiten

Champions League-tegenstanders winnen allemaal


27 november 2017 17:52 Feyenoord.nl

Feyenoord is in Groep F van de Champions League gekoppeld aan Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Feyenoord.nl zet gedurende de groepsfase na elke speelronde de prestaties van de tegenstanders op een rij.

Twaalfde competitiezege voor Napoli
Napoli, volgende week woensdag de tegenstander van Feyenoord in de laatste groepswedstrijd, ging afgelopen zondag op bezoek bij Udinese. Middenvelder Jorginho miste na ruim een half uur spelen een strafschop, maar wist in de rebound toch te scoren. De treffer van de Braziliaan was de enige treffer van de middag waardoor Napoli de twaalfde competitiezege van het seizoen behaalde. Het team van trainer Maurizio Sarri blijft door de overwinning koploper in de Serie A. Het gat met nummer twee Internazionale is twee punten.

Sterling opnieuw matchwinner bij City
Ook Manchester City won dit weekend opnieuw, al ging het minder gemakkelijk dan de afgelopen competitiewedstrijden. De Engelse topclub kwam in de eerste helft op een achterstand tegen Huddersfield Town, maar wist deze uiteindelijk om te buigen in een 1-2 overwinning. Raheem Sterling kroonde zich tot matchwinner door, evenals afgelopen dinsdag in de wedstrijd tegen Feyenoord, in de slotfase de winnende treffer te maken. Door de zege blijven ‘The Citizens’ koploper in de Premier League, het gat met achtervolger Manchester United bedraagt acht punten.

Marlos belangrijk voor winnend Shakhtar
In Oekraïne boekte Shakhtar Donetsk afgelopen weekend de twaalfde competitiezege van het seizoen. Het team van trainer Paulo Fonseca ging op bezoek bij Olimpik Donetsk, dat voorafgaand aan de wedstrijd op de derde plaats in de competitie stond. De Champions League-tegenstander van Feyenoord won met 2-4. De Braziliaanse Oekraïner Marlos was één van de uitblinkers door drie keer te fungeren als aangever.

Meer op Feyenoord.nl


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws