Transparent
Inloggen
Sluiten

Tapia aangesloten bij selectie bij laatste training Feyenoord


20 november 2017 11:46 Feyenoord.nl

Met Renato Tapia heeft Feyenoord maandagochtend de laatste training afgewerkt in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. De international van Peru, dat zich vorige week voor het WK plaatste, miste afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo omdat hij pas laat terugkeerde van verplichtingen met zijn land.

Ook Bart Nieuwkoop en Sam Larsson verschenen in de speciale UEFA Champions League-lijn van adidas op het trainingsveld. Het tweetal werd zaterdagavond in de slotfase gewisseld in verband met klachten aan respectievelijk hamstring en kuit.

Na het eerste kwartier, waarin fotografen en cameraploegen opnamen mochten maken, werkte Feyenoord achter gesloten deuren verder toe naar het duel met City. Rond half twee vertrekt de selectie vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Manchester, waar trainer Giovanni van Bronckhorst en spits Nicolai Jørgensen om 19:30 uur tijdens een persconferentie in het Etihad Stadium vooruit zullen blikken op de vijfde Champions League-wedstrijd.

Meer op Feyenoord.nl


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws