Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in de hoek waar de klappen vallen, 1-1 door late treffer van VVV

18 november 2017 20:25

Feyenoord is er voor de vierde keer op rij in de eredivisie niet in geslaagd in De Kuip te winnen. VVV-Venlo kwam door een treffer vijf minuten voor tijd, het eerste schot op doel, langszij nadat het de hele wedstrijd een verdedigingsmuur had neergezet in De Kuip.

VVV-Venlo leek maar met één doel naar Rotterdam gekozen te zijn, een muur neerzetten om Feyenoord het spelen te beletten. Feyenoord had een enorm overwicht, maar wist zich geen raad met de muur van Venlo. Feyenoord kreeg onder meer mogelijkheden via Jorgensen, Larsson en Van Beek. Het was uiteindelijk Jorgensen die in de korte hoek de 1-0 vond.

De voorsprong was geen bevrijding. Feyenoord kreeg de kansen op meer via Vilhena, Berghuis en Boëtius maar wist de 2-0 maar niet te maken. Dat kwam de ploeg onverwacht nog heel duur te staan. VVV was nauwelijks in de buurt van Brad Jones geweest. Maar vijf minuten voor tijd kwam de ploeg tot een corner en verdween het eerst schot op doel prompt in de goal naast Jones. Het was vervolgens te laat om het nog recht te zetten. Daarmee kreeg de ploeg opnieuw een enorm klap te verwerken.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws