Transparent
Inloggen
Sluiten

Programma Feyenoord op weg naar Napoli-uit

24 september 2017 20:38 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft zondagochtend een besloten uitlooptraining afgewerkt, nadat de ploeg zaterdagavond pijnlijk met 0-2 onderuit ging tegen NAC Breda. Trainer Giovanni van Bronckhorst richtten op ‘the day after’ ook het vizier op de volgende wedstrijd. Dat is het tweede groepsduel in de Champions League, aanstaande dinsdag in Italië tegen Napels.

Vertrek naar Napels
De zondagtraining was direct de laatste oefensessie op Nederlandse bodem voor het vertrek naar Italië. De selectie van Feyenoord vliegt maandagochtend om 10:15 uur vanaf Rotterdam naar Napels. Daar traint de selectie maandagavond om 19:00 uur in Stadio San Paolo, het stadion van Napoli waar dinsdagavond ook de wedstrijd wordt gespeeld. Feyenoord werkt deze training af in de speciale Champions League-lijn van adidas, die tevens verkrijgbaar is in de Feyenoord Fanshop.

Persconferentie
Voorafgaand aan die training schuiven Van Bronckhorst en een speler aan voor een persconferentie. Hierin zullen zij ten overstaan van de Nederlandse en Italiaanse media vooruitblikken op het duel met Napoli, dat de eerste Champions League-wedstrijd met 2-1 verloor van Shakhtar Donetsk.

Meer op Feyenoord.nl


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws