Transparent
Inloggen
Sluiten

Supver gaat "joden" gedogen

Verslaggever: S

De Feyenoord Supportersvereniging wenst niet meer aangesproken te worden door het Centrum voor Informatie en Documentatie Isra?l (CIDI) en andere joodse organisaties voor het zogenaamde "gejood" door Feyenoord-supporters. Volgens de vereniging is het scheef dat er geen probleem wordt gemaakt van Ajax-supporters die zich openlijk identificeren met het Jodendom of de staat Isra?l en dat reacties op deze "provocaties" wel aangepakt zouden moeten worden.

Tijdens de wedstrijd Ajax-Valencia van gisteren werd een enorme Isra?lische vlag opgelaten in het stadion (Ajax Foto-side). "Blijkbaar vind de club Ajax het ook prima, want een dergelijke vlag neem je niet in je binnenzak mee het stadion in. En als Ajax het goed vind, de overheid het toestaat en joodse organisaties er geen problemen mee hebben waar zouden wij ons dan nog druk om maken", aldus een woordvoerder van de supportersvereniging.

Meer op Supver: FSV maakt zich niet langer druk om ?gejood? in stadions




Tags

isra gedogen supportersvereniging supver vlag binnenzak cidi documentatie foto gejood identificeren jodendom lische opgelaten overheid provocaties side valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer