Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord terug op Varkenoord: Schuurman en Wehrmann sluiten aan, Nieuwkoop en Touré trainen nog apart

25 juli 2017 15:33 - Feyenoord.nl

Feyenoord is dinsdagochtend begonnen aan de vierde trainingsweek van de voorbereiding. De eerste training sinds het trainingskamp in Oostenrijk van vorige week werd bijgewoond door zo’n tweehonderd supporters.

Zij zagen dat middenvelders Jari Schuurman en Jordy Wehrmann, die beiden ontbraken in Oostenrijk, weer aansloten bij de groep. Ook de van een hamstringblessure herstellende Bart Nieuwkoop liet zijn gezicht zien op Varkenoord. Net als Sven van Beek en Cheick Touré trainde de verdediger apart van de groep onder leiding van fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke. Jeremiah St. Juste en Mo El Hankouri ontbraken op het trainingsveld.

De dinsdagtraining was één van de twee openbare oefensessies op weg naar de openingswedstrijd tegen Real Sociedad van aanstaande zaterdag. Ook aanstaande donderdag (10:30 uur) is er gelegenheid om de training te bekijken.

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop schuurman toure varkenoord wehrmann oostenrijk aansloten beek bijgewoond cheick dinsdagtraining fysiotherapeut hankouri herstellende jari jeremiah juste oefensessies openingswedstrijd sociedad stijn trainingskamp trainingsweek vandenbroucke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda