Transparent
Inloggen
Sluiten

RTV Rijnmond pakt opnieuw uit rondom titelstrijd Feyenoord


13 mei 2017 21:34 Rijnmond.nl

Vorige week gooide Excelsior nog roet in het eten en dus moet Feyenoord zondag in de laatste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo de landstitel zien te veroveren. Bij het mogelijke kampioensfeest trekt RTV Rijnmond evenals een week eerder alle registers open. Op de radio, televisie, internet en social media. De radio-uitzending gaat om 12:00 uur van start en om 14:00 uur begint de live-uitzending van FC Rijnmond op televisie.

Zowel bij de wedstrijd in De Kuip als in het centrum van Rotterdam zijn verslaggevers ter plaatse. Zoals gebruikelijk is het integrale wedstrijdverslag in handen van het duo Dennis van Eersel en Sinclair Bischop. Bij een kampioenschap van Feyenoord gaat de uitzending op Radio Rijnmond sowieso door tot acht of negen uur.

Bij de mogelijke huldiging van Feyenoord op maandag 15 mei is RTV Rijnmond er natuurlijk ook bij. Live op radio en televisie. In de stad, in het stadhuis en in de burgerzaal. Wij zijn er. Overal. Kortom, wil je niks missen van de eerste landstitel van Feyenoord in achttien jaar, dan kijk of luister je naar RTV Rijnmond.

Meer op Rijnmond.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws