Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruimte voor 140.000 fans bij huldiging Feyenoord

4 mei 2017 15:42

De gemeente heeft meer informatie bekendgemaakt over de huldiging bij het behalen van het kampioenschap. De huldiging zal zoals bekend in dat geval op maandag om 12.00 uur plaatsvinden.

In verband met de verwachte drukte voor het Stadhuis worden er op de Coolsingel meerdere videoschermen geplaatst. Op de hele Coolsingel is het dus mogelijk om de huldiging live mee te maken. Mocht de Coolsingel vol zijn, dan is op de Binnenrotte een extra locatie met schermen ingericht. Het evenemententerrein op de Coolsingel heeft een capaciteit van maximaal 100.000 mensen. Met de Binnenrotte erbij is er ruimte voor zo’n 140.000 mensen.

Toegang tot het Stadhuis tijdens de huldiging is alleen mogelijk op uitnodiging van de gemeente Rotterdam en Feyenoord. Hiervoor worden toegangskaarten verstrekt. Dit geldt ook voor de media. De gemeente Rotterdam heeft de ondernemers in de omgeving van de Coolsingel geadviseerd om hun winkel of horecagelegenheid tijdens de huldiging dicht te houden.

Het is niet toegestaan om zelf (alcoholische) drank mee te nemen. Bij horecapunten op het Stadshuisplein is het mogelijk om drank te bestellen. Let op: dit vak is alleen toegankelijk via ingang B. Het is niet toegestaan om knal-, siervuurwerk en (nood)signalen/fakkels mee te nemen.

Meer:
Informatie gemeente Rotterdam
Veelgestelde vragen (pdf)
Kaart met vakindeling op Coolsingel (pdf)


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws