Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord viert alvast feestje in Gelredome: 0-2


23 april 2017 16:19

Feyenoord heeft vanmiddag een feestje gevierd in het Gelredome. Met Feyenoord fans in alle vakken werd heel eenvoudig met 0-2 gewonnen door twee doelpunten in het eerste half uur van Nicolai Jørgensen.

Feyenoord was vanaf het begin scherp en gaf Vitesse geen enig gevoel dat er wat te halen viel. In combinatie met de naderende bekerfinale gaf de thuisclub zich al snel gewonnen. In de tiende minuut viel de verdiende openingstreffer. Het was Jorgensen die na goed voorbereidend werd van Jens Toornstra voor belangrijke 0-1 zorgde. Het duurde uiteindelijk nog tot de 28ste minuut voordat de 0-2 viel, opnieuw door topscorer Jorgensen. Feyenoord liet verder na om een reeks kansen te benutten en de wedstrijd al definitief te beslissen.

Na rust hoefde Feyenoord niet meer zo nodig. De ploeg speelde de wedstrijd zakelijk uit en zorgde daarmee dat Vitesse geen kans meer kreeg om terug te keren in de wedstrijd. In een Gelredome kon zodoende al tijdens de wedstrijd door het Legioen, op alle vakken, een feestje gevierd worden.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws