Transparent
Inloggen
Sluiten

Mijlpaal van 30.000 Kameraadjes in zicht

24 januari 2017 19:07 - Feyenoord.nl

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes blijft maar groeien. Inmiddels zijn al bijna dertigduizend Feyenoord-supporters tussen de 0 en 14 jaar lid van de officiële Juniorclub van Feyenoord. Een mooie mijlpaal is dus in zicht…

Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan op www.kameraadjes.nl. Wie weet word jij wel Kameraadje nummer 30.000. In dat geval word je op heel bijzondere wijze in het zonnetje gezet bij de Kameraadjeswedstrijd tegen FC Groningen op zaterdag 11 februari.

Onvergetelijke dag
Word jij Kameraadje nummer 30.000? Dan ontvang je niet alleen vier kaarten voor Feyenoord – FC Groningen, ook word je opgehaald met een Opel in Feyenoord-kleuren en word je bij De Kuip ontvangen door niemand minder dan mascotte Coentje. Het mooiste moment moet dan nog komen, want hét hoogtepunt van de onvergetelijke dag is dat je als wedstrijdmascotte met de spelers mee het veld op mag lopen! Als kers op de taart ontvang je ook nog een gesigneerd Feyenoord-shirt en een tas met leuke Feyenoord-spullen.

Word lid
Als lid van de Feyenoord Juniorclub profiteer je van vele voordelen, zoals het gratis bezoeken van een thuiswedstrijd, vijf keer per seizoen het (Online) Kameraadjes Magazine en gratis toegang tot het Kameraadjes Voetbalfeest.

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws