Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Supportersvereniging vandaag 85 jaar oud

3 mei 2016 18:40 - Supportersvereniging

Vandaag, 85 jaar geleden werd op 3 mei 1931 de Feyenoord Supportersvereniging opgericht. Het toenmalige bestuur van Feyenoord had besloten haar thuiswedstrijd tegen Ajax op Spangen te spelen. Uit onvrede hierover kwamen enkele Feyenoord-supporters in actie. De Feyenoord supportersvereniging was geboren.

85 jaar later is de vereniging nog springlevend. Is gehuisvest aan de Coen Moulijnweg. Heeft een bestuur dat bestaat uit vrijwilligers, daarnaast heeft zij vrijwilligers die overige hand en spandiensten voor de vereniging verlenen en heeft zij op kantoor drie medewerkers in vaste dienst.

De vereniging is alvast in voorbereiding naar het volgend seizoen, eerste training en Open Dag, maar ook Europees gaan zij Feyenoord achterna door middel van het organiseren van reizen voor onze leden. Hoe groter de vereniging hoe krachtiger haar stem. Word daarom lid. Voor slechts 30 euro per seizoen geniet u niet alleen van voordelen, maar ook van het prachtige magazine 'Hand In Hand'. Doen? Klik hier om lid te worden.

PS: supporters die zich nu aanmelden als lid krijgen het prachtige boek "Feyenoord door het oog van Piet Bouts"cadeau.

Meer op Supportersvereniging


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws