Transparent
Inloggen
Sluiten

'Advocaat in beeld als klankbord'

16 februari 2016 06:37

Zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf berichten dinsdag over Dick Advocaat als optie bij Feyenoord om Giovanni van Bronckhorst tijdelijk te ondersteunen in de moeilijke situatie waarin de club zich bevindt. Volgens het AD wil Giovanni van Bronckhorst zelf de hulp van Advocaat inroepen om in een klankbordrol hem te gaan ondersteunen. Van Bronckhorst heeft af en toe al telefonisch contact met Advocaat. Er staat volgens de krant voor deze week een gesprek gepland tussen de twee.

De Telegraaf meldt dat het juist de sponsors en een aantal ‘vrienden’ van Feyenoord zijn die in de oud-bondscoach met al zijn ervaring een ideaal figuur zien om de jonge coach de rest van dit seizoen bij te staan.




Tags

advocaat bronckhorst klankbord telegraaf inroepen klankbordrol sponsors

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer