Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Hansson voor drie jaar naar Feyenoord

22 augustus 2015 10:38 - SK Brann

Het Noorse talent Emil Hansson maakt definitief de overstap naar Feyenoord. Zijn club SK Brann maakte de overstap zaterdagochtend via een statement op haar website bekend. Feyenoord betaalt zo'n 300.000 euro voor het talent en de Noren kunnen nog rekenen op een percentage bij eventuele doorverkoop. De pas 16-jarige Hansson traint al twee jaar mee met de selectie van het eerste elftal van de Noren. Hij is volgens de technisch manager van de club echter teleurgesteld dat hij niet meer speeltijd krijgt bij het hoogste elftal. Tot nu toe deed hij in zes wedstrijden mee. Vanwege het gebrek aan speeltijd heeft hij besloten nu al de overstap naar Feyenoord te maken. Hansson werkte de afgelopen jaren al diverse stages af bij Feyenoord.

Meer op SK Brann




Tags

hansson brann doorverkoop emil stages statement

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer