Transparent
Inloggen
Sluiten

Manu droomt van Ghana, maar zit na lange treinreis plots bij Jong Oranje

8 september 2014 07:44

Elvis Manu genoot van een weekend in Parijs, toen hij onverwacht werd opgeroepen om Jong Oranje na te reizen voor het cruciale duel uit in Slowakije voor EK-kwalificatie. "Ik had zaterdagavond laat ineens allemaal gemiste oproepen en Jean-Paul Boëtius stuurde me een bericht dat ik dringend bondscoach Adrie Koster terug moest bellen," zo laat hij weten in De Telegraaf.

Wat volgde was een lange treinreis op zondag van Parijs naar Slowakije voor de interland van maandag. Terwijl hij openlijk lonkte naar het nationale elftal van Ghana zit hij nu op de bank bij Jong Oranje. "Ghana zit nog in mijn achterhoofd, maar ik kan mezelf niet oproepen. Ik ben ook hier geboren en opgegroeid. Misschien moet het zo zijn, dat is ook mooi", aldus Manu over een mogelijk eindtoernooi met Jong Oranje.




Tags

jong oranje ghana parijs slowakije achterhoofd adrie boetius elvis koster kwalificatie lonkte onverwacht telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda