Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe regeling voor evt verlenging Super Cup

22 augustus 2002 15:39

Verslaggever: RvN

De UEFA heeft laten weten dat er voor de Europese Super Cup tussen Feyenoord en Real Madrid volgende week een nieuwe regeling geldt aangaande een eventuele verlenging. Indien de wedstrijd na 90 minuten gelijk is geeindigd, zal er in eerste instantie met 15 minuten worden verlengd. Mocht er dan nog geen winnaar uit de strijd zijn voortgekomen dan zal er nogmaals een verlenging van 15 minuten plaatsvinden. Daarna volgen penalties. In vorige jaren gold het 'golden goal' principe bij de Super Cup wedstrijd. Om het sportieve element terug te brengen, krijgt de tegenstander bij een tegengoal nu nog tot het einde van de 15 minuten de kans om zich terug te vechten in de wedstrijd.

Meer op




Tags

verlenging regeling aangaande element madrid penalties uefa voortgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg