Transparent
Inloggen
Sluiten

Fraser: 'Als Feyenoord het niet doet, slaat ADO toe'

11 april 2014 22:38 - RTV Rijnmond

Feyenoord gaat binnenkort met Willem van Hanegem om tafel om te bespreken in welke rol 'De Kromme' terugkeert in de Kuip. Henk Fraser, die Van Hanegem als trainer meemaakte, kan zich niet voorstellen dat ze er niet uitkomen. "Maar als Feyenoord het niet doet, gaan wij met ADO wel toeslaan," aldus de huidige trainer van de Hagenaren in FC Rijnmond.

"Dan gaan wij Willem wel vragen. Absoluut, als adviseur. Ik ben een beginnend trainer en ik denk ook nog steeds dat de spelers op kijken tegen dit soort mensen," vervolgt de oud-Feyenoorder, die met ADO Den Haag indruk maakt in de afgelopen maanden en inmiddels tiende staat in de eredivisie.

De oefenmeester kijkt uiteraard nog altijd met veel interesse naar zijn oude club Feyenoord. Komende zondag speelt de Rotterdamse ploeg de topper tegen PSV en de vraag is wie trainer Ronald Koeman achterin opstelt nu Joris Mathijsen weer volledig fit is. "Ik zou Bruno Martins Indi opstellen, Mathijsen niet en Terence Kongolo wel," zegt Fraser, die vol lof is over laatstgenoemde. "Een jongen die kwaliteiten heeft en coachbaar is. Wij wilden hem ook naar ADO halen, maar dat kwam niet rond."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

ado fraser hanegem mathijsen beginnend coachbaar eredivisie hagenaren indi joris koeman kongolo kuip laatstgenoemde martins meemaakte oefenmeester rijnmond terence toeslaan topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda