Transparent
Inloggen
Sluiten

Janmaat: 'Als er deze zomer niets komt, blijf ik lekker bij Feyenoord'

10 april 2014 22:50

Daryl Janmaat stelt tegenover Feyenoord TV dat het gaat kriebelen bij de gedachten over een mooi buitenlands avontuur. Hij zegt echter niet aan te sturen op een vertrek. "Ik wil ooit naar het buitenland, maar ik heb het hier prima naar mijn zin. Ik heb een mooi huisje in Den Haag met mijn gezin en bij de club heb ik het ook naar mijn zin. Het gaat natuurlijk wel kriebelen als er een grote club langskomt, maar dat is nu niet aan de orde. Als er deze zomer niks komt, blijf ik lekker bij Feyenoord."

"Ik ben tevreden over mijn eigen spel op dit moment. Ik heb een mooie ontwikkeling meegemaakt sinds mijn komst naar de club. Ik denk dat ik constant speel, met af en toe een piek naar boven. Ik vind wel dat mijn rendement omhoog kan, dit seizoen heb ik één keer gescoord. Ook kan ik rustiger voor de goal worden, mijn positiespel kan ook beter evenals het koppen."




Tags

janmaat kriebelen buitenlands daryl huisje langskomt piek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg