Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester City hoopt Man. United en Liverpool te verslaan in strijd om Rodney Kongolo'

21 april 2013 10:29

Her en der verschijnen op internet artikelen dat Rodney Kongolo definitief zodra hij 16 wordt de overstap zou maken naar Manchester City. Een en ander wordt gemeld op basis van een artikel in Sunday People. Die Nederlandse berichten lijken behoorlijk uit zijn verband gerukt. Sunday People meldt alléén dat Manchester City hoopt Manchester City en Liverpool te snel af te zijn.

Manchester City en Liverpool stuurden beiden scouts naar jeugdinterlands van Oranje om de 15-jarige Kongolo aan het werk te zien. Dat laatste is eigenlijk het enige nieuwe feitje in het artikel. Opnieuw wordt gemeld dat de clubs voor een overgang van Kongolo, die nog geen contract heeft bij Feyenoord, een bedrag van 1,5 miljoen pond bij Feyenoord zouden moeten neerleggen.




Tags

kongolo liverpool people sunday gerukt oranje stuurden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki