Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gastel en Van Bronckhorst willen contract beiden verlengen

14 januari 2013 07:03

Feyenoord gaat nog deze week om de tafel met de assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst om over een verlenging van hun contract te praten. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Beide oudprofs hebben al aangegeven dat ze willen blijven. Eerder liet Ronald Koeman, die in december met een jaar verlengde, al weten dat hij zijn technische staf geheel in tact wil houden. Van Gastel en Van Bronckhorst willen wel eerst een gesprek met de club hebben. Van Bronckhorst is nog niet in het bezit van het hoogste trainersdiploma. Hij zit op de cursus voor het hoogste diploma. Voor de winterstop liep hij stage bij Manchester City. Beide assistenten hebben nog geen plannen om op eigen benen te gaan staan. Van Van Gastel is bovendien bekend dat hij het liefst op termijn Ronald Koeman opvolgt in De Kuip. Koeman ligt vast tot de zomer van 2015.




Tags

bronckhorst gastel koeman cursus diploma kuip opvolgt oudprofs stage tact telegraaf trainersdiploma verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki