Transparent
Inloggen
Sluiten

'Janmaat, Martins Indi en Clasie in de basis van vernieuwd Oranje'

7 september 2012 09:26

Bondscoach Louis van Gaal lijkt met een compleet vernieuwde basis te gaan starten aan de WK-kwalificatie. Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf komen beiden met hun vermoedelijke opstellingen voor het Nederlands elftal. Het enige verschil in de opstelling van de kranten is een middenveldpositie. Volgens het AD start Fer, volgens De Telegraaf Strootman.

Beide kranten laten Jordy Clasie en Daryl Janmaat in de basis debuteren. Ook zal Bruno Martins Indi in de basis gaan starten, niet als back, maar in het centrum. Hij krijgt de voorkeur boven ploeggenoot Joris Mathijsen.

Naast de drie Feyenoorders starten dus ook Robin van Persie en mogelijk Fer in de basis. Het is heel lang geleden dat Oranje zo'n Rotterdams tintje had.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Krul; Janmaat, Heitinga, Martins Indi, Willems; Fer of Strootman, Clasie, Sneijder; Narsingh, Van Persie en Robben.




Tags

clasie indi janmaat martins oranje fer persie strootman telegraaf daryl gaal heitinga joris krul kwalificatie mathijsen middenveldpositie narsingh opstellingen robben rotterdams tintje willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer