Transparent
Inloggen
Sluiten

Brard: 'wegkapen talent houd je niet tegen, wij doen het zelf ook'

26 augustus 2012 10:49

In een interview met Goal.com reageerde hoofd jeugdopleiding Stanley Brard nuchter op Engelse clubs die toptalenten bij Feyenoord proberen weg te kapen. "It's all in the game. Wij halen ook weer talenten weg uit Noorwegen of bij NAC Breda, het is een soort marktwerking, dat houd je niet tegen. Het enige wat je kan doen is een band smeden en de jongens duidelijk maken dat ze het hier goed hebben."

Elke week zijn er volgens jeugdtrainer Gaston Taument veel scouts aanwezig op Varkenoord. "Je hoort op de tribunes alleen maar Engelsen, op een gegeven moment ken je ze ook. Je weet precies wie voor welke club aan het scouten is. Kom voor de grap eens op zaterdagmiddag naar het parkeerterrein. De diversiteit aan nummerborden is werkelijk niet normaal, Duits, Engels, Italiaans noem maar op. Allemaal kijken ze of er spelers bijzitten die de overstap kunnen maken."

Lees het gehele achtergrondverhaal op Goal.com




Tags

brard wegkapen achtergrondverhaal bijzitten diversiteit game kapen marktwerking nac noorwegen nuchter nummerborden parkeerterrein scouten smeden taument toptalenten varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda