Transparent
Inloggen
Sluiten

Amrabat weet niets van interesse Feyenoord


27 juli 2011 00:07

Nordin Amrabat weerspreekt de belangstelling van Feyenoord en Vitesse. Amrabat keek maandag raar op toen hij in diverse media las dat hij schermde met belangstelling van Feyenoord en Vitesse. "Ik weet daar niets vanaf, het is niet waar", zegt Amrabat in gesprek met VoetbalPrimeur.

"Vitesse heeft zich in de winter gemeld bij mijn manager, dat klopt. Maar toen heb ik gekozen voor Kayserispor. Van Feyenoord heb ik verder niemand gesproken. Ik weet ook niet hoe men er bij komt dat ik voor acht miljoen euro mag vertrekken. Dat is letterlijk uit de lucht gegrepen. Het is verder ook niet bekend hoeveel ik moet kosten."

De belangstelling van 'enkele Turkse topclubs' wordt wel bevestigd door Amrabat. "Er is inderdaad interesse van grote clubs uit Turkije, maar Kayserispor wil me niet laten gaan. Ik ben Kayserispor dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. Ik zie mijn verblijf hier als een springplank voor een nieuwe stap in mijn carrière, al is dat op dit moment niet aan de orde."

"Met Shota Arveladze staat hier een jonge trainer voor de groep, maar dat is enorm leerzaam. Ik leer elke dag veel bij en ben ambitieus en hongerig. Het is niet mijn insteek om op korte termijn terug te keren naar Nederland. Ik heb het heel goed in Turkije. Ik heb hier een mooi contract en heb in de winter met mijn volle verstand voor vier seizoenen getekend."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws