Transparent
Inloggen
Sluiten

Fer: ik weet het echt nog niet


26 juni 2011 21:35

Leroy Fer gaf vandaag tegenover Metro aan 'echt nog niet te weten' of hij komend seizoen bij Feyenoord blijft. "FC Twente heeft zich gemeld bij Feyenoord toen ik op vakantie in Bali zat. Het liefst blijf ik wel in Nederland. Het buitenland komt te vroeg of het moet echt een droomclub zijn. Ik heb begrepen dat Feyenoord met een ultieme aanbieding komt. Ik wacht af."

Geld is niet de belangrijkste reden om Feyenoord eventueel te verlaten. “Ik wil me ontwikkelen en dat is vorig jaar te weinig gebeurd. Dat had te maken met allerlei redenen: de trainingen gingen niet altijd goed genoeg, ervaren spelers met een grote naam vertrokken zoals Giovanni van Bronckhorst, Denny Landzaat en Roy Makaay en ik had moeite met mijn nieuwe rol. Ik heb spelers nodig aan wie ik me kan optrekken. Nu moest ik die speler zijn aan wie anderen zich moesten optrekken. Vice-aanvoerder is een belangrijke rol en ik legde mezelf dan ook veel druk op. Ik voelde mijn verantwoordelijkheid toenemen. Ik was er gewoon nog niet klaar voor."

En komend seizoen? "Ik weet het dus echt nog niet. Wat ik al zei: ik heb spelers nodig aan wie ik me kan optrekken. Bij Feyenoord zijn dat Vlaar, De Vrij en Wijnaldum, maar zij zaten hier vorig jaar ook..."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws