Transparent
Inloggen
Sluiten

Sprengers: "Alles gedaan om Euro League te verhinderen"

5 januari 2002 23:13

Verslaggever: S

In een interview met Studio Sport blikte KNVB-voorzitter Jeu Sprengers terug op 2001. Opmerkelijk waren zijn opmerkingen over een mogelijke Euro League. In reactie op de woorden van de voorzitters van Feyenoord, PSV en Ajax, die zich beklaagden over een gebrek aan steun van de KNVB voor de Euro League, zei Sprengers: "Ik heb inderdaad alles gedaan om de Euro League te verhinderen".

Uitleg van Sprengers was dat de Euro League alleen goed zou zijn van de top 3 en voor de andere clubs alleen nadelig. "Een Euro League is absoluut niet in het belang van het Nederlands voetbal", aldus de KNVB-voorzitter. Met dergelijk uitgesproken meningen in het bestuur van de nationale voetbalbond, lijkt een Euro League wel erg ver weg.

Meer op




Tags

sprengers knvb verhinderen beklaagden bestuur jeu nadelig opmerkelijk voorzitters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.338 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda