Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag TIFO-actie met sterretjes voor Coen Moulijn


19 januari 2011 07:38 TIFO Rotterdam

Zaterdag 22 januari aanstaande, zal het TIFO-Team van de Feyenoord Supportersvereniging een grote actie organiseren als eerbetoon voor Coen Moulijn. Op die zaterdagavond zullen op verschillende locaties na de poorten van de Kuip TIFO medewerkers te vinden zijn. Zij zullen “sterretjes” uitdelen die bedoeld zijn voor de herdenkings-minuut van Coen.

Normaal gesproken organiseert TIFO de momenten van de opkomst, maar let op! De sterretjes zijn uitsluitend bedoeld voor de herdenking van Coen Moulijn, die na de opkomst van de spelers plaats zal vinden. De gouden regel is natuurlijk hoe meer sterretjes, hoe mooier het effect. Omdat de herdenking relatief “laat” na het overlijden van Coen komt vragen we aan u allemaal de volledige minuut te applaudisseren, voor Coen: Voor wie hij was en voor ons altijd zal blijven. Als laatste roepen we een ieder op uitsluitend te applaudisseren en eventueel gezang te bewaren tot NA de minuut applaus!

De herdenkingsminuut moet een kippenvel moment worden, gevuld met licht en luid applaus. Wij vragen iedereen om medewerking zodat deze actie kan slagen. Daarom brengen wij deze actie nu naar buiten. Laten we er met z’n allen er voor zorgen dat dit een onvergetelijk en indrukwekkend eerbetoon gaat worden voor een groots man!

Tot 22 januari!

TIFO-Rotterdam

PS. Vergeet je aansteker niet!

Meer op TIFO Rotterdam


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws