Transparent
Inloggen
Sluiten

Duizenden supporters verwacht bij herdenking Moulijn


7 januari 2011 18:38

Bij de herdenking van Coen Moulijn worden zaterdag enkele duizenden supporters verwacht. Supporters hebben de mogelijkheid de herdenkingsdienst via videobeelden te volgen in één van de zalen in het Olympiagebouw van De Kuip (Olympiazijde). Hier kunnen circa duizend belangstellenden de dienst volgen. Het Olympiagebouw is geopend vanaf 12.00 tot 15.00 uur. Na afloop van de dienst kunnen de supporters een erehaag vormen vanaf het hek waar de rouwstoet het stadion zal verlaten (Olympiazijde). P2, P3 en P4 bij het stadion zijn zaterdag gereserveerd voor genodigden. Andere belangstellenden kunnen gratis gebruikmaken van P5C (parkeerterrein naast de GAMMA), P6 of de reguliere parkeerplaatsen langs de Olympiaweg. Het parkeren van voertuigen op het Olympiaplein is niet toegestaan.

Gezien de verwachte grote belangstelling en de beperkte capaciteit voor supporters in het stadion hopen Feyenoord en de nabestaanden van Coen Moulijn dat belangstellenden zich ook bij het Rotterdamse stadhuis willen verzamelen. De rouwstoet zal onder meer over de Coolsingel rijden, waar aan het stadhuis twee metersgrote spandoeken zullen worden ontvouwd ter nagedachtenis aan Coen Moulijn.

Rouwstoet
De rouwstoet zal rond 14.45 uur vanaf De Kuip vertrekken. Deze zal langs het standbeeld van Coen Moulijn op het Olympiaplein rijden en verder zijn weg door Rotterdam vervolgen naar Hofwijk. De route van de rouwstoet is als volgt:

- Stadion Feijenoord
- Olympiaweg
- Laan op Zuid
- Erasmusbrug
- Coolsingel
- Schiekade
- Stadhoudersweg
- A13 (knooppunt Klein Polderplein)
- Afslag Doenkade
- Uitvaartcentrum Hofwijk
Meerijden met de rouwstoet is niet toegestaan.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws