Transparent
Inloggen
Sluiten

FRL keert terug met sfeeracties


28 oktober 2010 19:09

De sfeergroep FRL heeft aangekondigd terug te keren met sfeeracties, zo meldt het op Lunatic News.

Beste medesupporters, Gisteren, lees: VVV-thuis, heeft iedereen kunnen zien hoeveel we als supporters voor elkaar kunnen krijgen. Een prachtige herdenkingsactie en uiteraard de steun aan ons Feyenoord.
Gisteren is er in de rust in de Legioenzaal voor FRL gecollecteerd en dat heeft, na een snelle telling, rond de € 360,- opgeleverd en dat in nog geen tien minuten. Allen hartelijk dank hiervoor! Mede hierdoor is het mogelijk dat we weer middelen kunnen aanschaffen om nieuwe acties en doeken te maken tbv de sfeer. FRL is vorig jaar begonnen en we proberen dit jaar voort te borduren op hetgeen wat vorig jaar ontstaan is en zitten nu in de fase dat er een serieuze structuur ontstaat. Er is een eigen website www.frl1908.nl en er zijn voldoende vrijwilligers om te helpen, maar ook professionele spuiters die tegenover een ‘relatief kleine vergoeding’ alles voor ons kunnen maken.

Alles valt en staat met de middelen die wij tot onze beschikking hebben en dit kost uiteraard geld, daarom zullen wij, na overleg met de mensen van de Legioenzaal, iedere thuiswedstrijd in de rust een collecte doen. Als er een paar honderd man allemaal 1 of 2 euro geven dan kunnen wij iedere thuiswedstrijd zorgen voor nieuwe acties, doeken etc.

Indien er supporters niet in de gelegenheid zijn om te geven tijdens de fysieke collecte dan kan er ook een donatie gedaan worden per bank, de gegevens hiervoor staat op de website van FRL.

Alvast bedankt en tot de volgende actie, tot Roda thuis.

Groeten,

FRL


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws