Transparent
Inloggen
Sluiten

‘Minuut stilte van 11e tot 12e minuut’ (oproep)


26 oktober 2010 21:20

Beste Feyenoordsupporters, Zondag 24-10-2010 kan de boeken in als zwarte bladzijde. Voorafgaand het jaar 2010 riep iedereen ‘dit wordt ons jaar!!’. Bijna aan het eind van het jaar ‘010′ zijn we het denk ik met zijn allen eens dat dit alles behalve ons jaar gaat worden. De zeer pijnlijke wedstrijd tegen PSV heeft een hoop Feyenoord harten doen huilen van verdriet. Het doet zeer. Heel, heel, heel erg zeer. Maar geen tijd om te treuren, want morgen staan onze jongens alweer op ons eigen heilige gras, om hopelijk eens een aardige wedstrijd te spelen tegen het tegenwoordig bijna gelijkwaardige VVV. Een paar punten kunnen we inmiddels ZEER goed gebruiken!

Een wedstrijd die in het teken zal staan van onze overleden kameraden. Voorafgaand deze wedstrijd is er door de mannen van R-Fellas in samenwerking met Feyenoord en Tifo een actie op touw gezet, om voor hen die ons door de jaren hebben verlaten, een herdenking te houden. Omdat we niet vergeten! FRL draagt haar steentje bij, en zal ook de 12e minuut in het teken zetten van hen die niet meer met ons zijn. Hierom wil ik iedereen vragen om één minuut stilte te houden van de 11e tot de 12e minuut op het bord, en daarna het ‘You’ll never walk alone’.
Voor de nabestaanden.

Maar ook voor Feyenoord. Dit betreft namelijk een tweede oproep, en dat is dat we ondanks alles, met zijn allen achter onze club blijven staan. Teksten als ‘werken voor je geld’ etc gaat onze jonge jongens echt niet helpen. Dit zal hen alleen maar minder zelfvertrouwen geven, en daar hebben ze al niet veel van. Hoe moeilijk ook. Blijf erachter staan, dit heeft ons Feyenoord harder nodig dan ooit! Mario blijft, wij ook ! We’ll support you ever more!

Groet, Tal FRL


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws