Transparent
Inloggen
Sluiten

Reünie oud-Feyenoorders bij Barendrecht - Feyenoord zaterdag

16 juli 2010 15:02

Morgen trappen Barendrecht en Feyenoord om 16.00 uur voor het derde jaar op rij af voor een vriendschappelijk duel op Sportpark de Bongerd. De wedstrijd begint een traditie te worden, voor oud-spelers is de ontmoeting tussen de twee regioclubs inmiddels zelfs een heuse reünie.

Coen Moulijn, Wim Jansen ,Guus Haak en Eddy Pieters Graafland. Het zijn zomaar vier namen van Feyenoord-legendes die morgen het duel in Barendrecht bij zullen wonen. Het initiatief voor de samenkomst werd enkele jaren geleden genomen vanuit de sponsorgroep van BVV Barendrecht, onder aanvoering van voorzitter Martin Seltenrijch. ,,Er hebben altijd veel lijntjes gelopen tussen Barendrecht en Feyenoord. We vinden het daarom belangrijk om oud-spelers goed te ontvangen.”

Feyenoord-icoon Gerard Kerkum kan erover meepraten: ,,Ik bezoek zoveel mogelijk wedstrijden van mijn club en zeker die in Barendrecht. Ik woon er al jaren met veel plezier en ben altijd onder de indruk van de voetbalvereniging. De club wordt goed geleid, men is gastvrij en er is een zeer actieve Businessclub. Het is er altijd gezellig. En natuurlijk helemaal samen met andere oud-spelers.”

En dus gaan er inmiddels voor het zoveelste jaar op rij uitnodigingen de deur uit voor het Vipgedeelte van de wedstrijd. De oud-spelers komen ruim voor de wedstrijd samen voor een hapje en een drankje en natuurlijk om bij te praten. Vervolgens wordt er met een kritisch oog gekeken naar de wedstrijd.

Zo ook door Kerkum. De oud-speler en oud-voorzitter van de stadionclub zag Feyenoord eerder deze week gelijkspelen tegen de Zeeuwse Selectie. ,,Feyenoord mist spelers door blessures en het EK onder 19, daardoor ontbreekt het nu een beetje aan scorend vermogen. Het zijn natuurlijk maar oefenwedstrijden en de tegenstander wil zich bewijzen. Dat zal in Barendrecht niet anders zijn. Toch moeten die wedstrijden eigenlijk gewonnen worden.”

Voor het duel tussen Barendrecht en Feyenoord worden nog kaarten verkocht via de voorverkoopadressen. Ook aan de poort zullen de entreebewijzen nog beschikbaar zijn. Voor meer informatie: www.bvvbarendrecht.nl/feyenoord.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws