Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerstrijd was het mooist

13 mei 2010 13:21 - Wedstrijd van het Seizoen

Verslaggever: A

Helaas mocht het in de finale uiteindelijk niet zo zijn, maar de fans van Feyenoord hebben in het afgelopen seizoen het meest genoten van de wedstrijden om de KNVB Beker. Met name de afstraffing van PSV in Eindhoven (0-3) was genieten en werd gewaardeerd met een rapportcijfer 8,65. Maar ook de thuisoverwinningen op FC Twente (7,72) en AZ (7,57) waren mooi. Verder kwamen de fans vrolijk uit De Kuip na de wedstrijden tegen Roda JC en SC Heerenveen. Gemiddeld kreeg Feyenoord voor het seizoen een 6,18.

De gemiddelde bekerwedstrijd kreeg echter een 6,57 en was dus beduidend leuker. Niet leuk was uiteraard de bekerfinale tegen Ajax in eigen huis met een 4,08. Ook het verlies bij Sparta in de competitie was pijnlijk (4,47). Thuis en uit ontliepen elkaar niet veel voor wat betreft het entertainment (6,26 tegenover 6,10).

De mooiste wedstrijden speelde Feyenoord in de winter: zowel in december als in januari werd een gemiddelde bereikt van 6,94. Alleen in oktober scoorden de Rotterdammers een onvoldoende in de ogen van de fans: 5,33.

Meer op Wedstrijd van het Seizoen




Tags

bekerstrijd bekerfinale entertainment heerenveen knvb kuip ontliepen rapportcijfer roda sparta thuisoverwinningen twente vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda vertekent volkslied wieffer willykment woerts yoda zerrouki